Hlavní » Články » Značně neoficiální zápisky z 10. členské schůze Motoláku

Značně neoficiální zápisky z 10. členské schůze Motoláku

 

Každoročně se na webu Motoláku zveřejňují zápisky z členské schůze. Ani letošní rok nebude vyjímkou! Naprosto objektivní a přesné. Jako byste tam byli!

 

18:45 - Tomáš Jelínek váhá, zda se pro tento rok stát členem Motoláku.

18:47 - Tomáš J. prodlužuje členství.

18:49 - Tomáš J. lituje utracené padesátikoruny, večer si holt bude muset dát o pivo a zelenou míň.

18:58 - Příchází Rado Hudák a konejší Tomáše J.

18:59 - Viktor Veselý je čím dál méně veselý z prozatím nenaplněné posluchárny.

19:03 - Do posluchárny přichází pan děkan Komárek

19:15 - Viktor V. otevírá jubilejní 10. členskou schůzi a předává slovo panu děkanu Komárkovi... Motolák má desetkrát méně let než naše republika, každopádně byl založen v roce 2008. Jak je známo, jsou to docela nešťastné roky. Tak doufejme, že na Motolák se ve zlém někdy v historii vzpomínat nebude.

19:18 - Viktor: Tak zatím dokonce ani žádný puč neproběhl (hodí zlým okem po Tomášovi J.).

19:20 - Pan děkan se snaží rovzpomenout na všechny akce organizované Motolákem, není to opravdu lehký úkol, ale bojuje jako lev. Rado Hudák přísně kontroluje... A ještě jste zapomněl na Megapárty!... Megapárty? To je? Jo ahá, už si vzpomínám...

19:22 - Úvod přerušuje špalír druháků přicházejících z právě snad úspěšně napsaného anglického placement testu. Nápadně připomínají ono známé vojsko procházející Motolem před bitvou na Bílé hoře.

19:25 - Rado Hudák přebírá slovo a začíná svůj proslov o historii Motoláku s názvem: Stručná historie Motoláku v krátkých 2 hodinách.

- pro začátek popisuje prehistorické polní podmínky, které v Motole panovaly při jeho nástupu na fakultu... Ani metro tu ještě nejezdilo!

- Dovídáme se o úspěšném volebním sloganu, který Rada vynesl k výšinám! Rado is not dead!

- První Radova důležitá úloha pro budoucí fakultní spolek bylo zamotání 1000 losů do ruliček pro plesovou tombolu. Osvědčil se znamenitě a na základě splněného úkolu byl vybrán jako předseda budoucího spolku Motolák.

- Možné názvy? Na trojce mají Trimed... Takže Duomed? Ne... Spolek Dr. Vojáka? Hmmm... Radši Motolák.

- Logo Motoláku? Některá loga byla až příliš úderná, Pelikán alias orlice není opravdu dobrý nápad. Vyhrálo logo, které máme dnes!

- První facebookový příspěvek jako reklama na nový spolek byl sabotován internetovými trolly hesly typu: Rado, když jsi v Česku, tak mluv česky! A nebo také: Párty si uděláme sami! A podobně.

- Jedna z prvních akcí byla Motolácká megapárty. Následuje výčet akcí a kompromitující fotky nynějších absolventů a motolských lékařů jako zmrzlých prváků při Extreme Rush (teda Donalde!)

- Bouřlivý potlesk

19:39 - Pan doktor Václav Heřman se ujímá slova, děkuje Radovi za představení historie prvních deseti let Motoláku a slibuje, že připraví řeč k dvacetiletému výročí.

19:41 - Motolák, co by desetiletý kluk, oslavuje své kulatiny šampaňským. Samozřejmě dětským.

19:43 - Zprávy o činnosti spolku. Počítač rezignuje. Po chvíli se nechává přesvědčit a rozjíždí připravenou prezentaci...

20:27 - Ehm... asi jsem trochu zadřímnul, pardon. Představení kandidátů na pozice představenstva Motoláku a... Přestávka a občerstvení!

20:50 - Ták, konec přestávky, jde se hlasovat!

Novým projekťákem se stává Miláček, je dojat.

Novou externistkou se stává Majda, je dojata.

Novou internistkou se stává Míša, je dojata.

Novým hospodářem se stává Ondra, je dojat.

A pozor, je to tady... Volba nového předsedy!

Novým předsedou se stává Tomáš Jelínek, už nelituje utracených padesáti korun za členský poplatek.

Přebírá pomyslné žezlo v podobě ovladače na projektor od emeritního předsedy a začíná své předsednictví spuštěním téměř nové upoutávky na StartWeekend z roku 2010.

21:05 - Upoutávky, nábor, pozvánky, nábor,...

21:10 - Děkovačka, slzičky a jde se na afterparty u Vojáka!

autor: Richard Boček

foto: Jan Fluger