Hlavní » Články » Welcome summer semester party

Welcome summer semester party

V neděli jsem si dala v hospodě salát. Když o tom tak zpětně přemýšlím, byl to první krok ve spirále událostí, který skončil večerem nad malinovkou. A byl to krásný večer. Ale přeci jen mi bylo jasné, že takhle by vítání semestru nemělo vypadat, protože než se navrátí naše nosy zase na pár měsíců do knih, je třeba ještě jednoho flámu.

Poučena nedělním omylem, hned v úterý jsem šla napravit své chyby. A kam jinam než na Welcome Semester Party?  Nejdříve ale bylo nutné sehnat do kopy mé nejvěrnější souputníky studiem, náš báječný kruh. Tradičně jsme se potkali na Kajetánce, domluvili strategie, zlehka jsme okusili, co nás čeká v klubu na baru a už nás nic nedrží – hurá do P.M. klubu!

Tramvají dolů k vodě, nezakopnout na schodech při vystupování a z Palačáku už to umíme poslepu, to je levá pravá, rovně a jsme tam. Rozrazíme dveře, a protože je nás zkrátka dost, tak už teď si připadáme jako šampioni. Kluci, kteří nám lepí pásky kolem zápěstí, se usmívají stejně blaženě jako my a vzápětí jsme vpuštěni na taneční parket.

Akce se ukázala býti skromnějšího rázu než každoročně legendární MEGApárty, nicméně koho můžeme vinit, přeci jen nám zbývá už jen polovina sil po zimním semestru. Ale na všem je něco pozitivního. Méně lidí znamená více prostoru na parketu a my jako skvělí tanečníci nejen disko, ale v tu hodinu i všeho ostatního, jsme chytili příležitost za pačesy a obsadili jsme si útulný kroužek, ve kterém jsme rozjížděli naše umění. Na baru nás při občerstvení nečekaly nechutné fronty, a když jsem se tam objevila počtvrté, barmani už jasně věděli, po které lahvi sáhnout.

Na noční autobus jsem nasedala nějakou tu hodinku po půlnoci. V břiše mě trošku hřály drinky, ale přeci jen o něco příjemnější pocit jsem měla na hrudi. To protože jsem se zase přesvědčila, že mám lidi, kteří jsou pro každou špatnost. Ale kromě toho jsem konečně připravená na nový semestr, jak se sluší a patří. Tak studiu zdar!

 

autor: Barča Džerengová