Hlavní » Články » Starý web Motoláku odchází do křemíkového nebe

Starý web Motoláku odchází do křemíkového nebe

A už je to tady. Nevyhnutelné se stalo neodkladným. S politováním vám musíme oznámit, že dne 12. 6. 2018 ve 12:00 se navždy rozloučíme s původním webem Motoláku (nyní na adrese stary.motolak.org či motolak.lf2.cuni.cz). Z důvodů jak technických, tak netechnických, už bohužel nemůžeme nechat tyto stránky nadále v provozu a musíme je vyslat na cestu do křemíkového nebe.

První světlo začaly vyzařovat tyto webové stránky z CRT obrazovek připojených k tehdejším stolním počítačům v září roku 2009. Prvním příspěvkem byla pozvánka na 1. valnou hromadu Motoláku. Během let se pak web, který dali dohromady Adam Jaroš (programátor), Radovan Hudák (obsahová stránka), Karel Novotný a Jan Balko (grafici) rozrostl až do té podoby, kterou můžete vidět ještě pár dnů na adrese stary.motolak.org.

Za svá léta v provozu pomohly nejednomu medikovi v nouzi a zpříjemňovaly život nejen studentům fakulty, ale i široké veřejnosti, a proto bych chtěl poděkovat všem, kteří se jakkoliv na fungování těchto stránek podíleli, ať již z pozic správců, či přispěvatelů.

První je jen jeden. Nezapomeneme.

Viktor Veselý
Předseda Motolák, z. s.

Ve fotogalerii první příspěvek ze dne 27. 9 .2009  a poslední příspěvek ze dne 12. 12. 2016.