Hlavní » Články » Prvácké Dobronice na dohled!

Prvácké Dobronice na dohled!

Možná si toho v tom zkouškovém shonu někdo ani nestačil všimnout, ale přibližně v polovině června proběhly na 2. lékařské fakultě přijímací zkoušky a 4. července je zápis do prvních ročníků. Můžeme u nás tedy přivítat něco přes dvě stovky nových studentů ve všech studijních programech. Všem úspěšně přijatým srdečně gratulujeme a doporučujeme vaší pozornosti tento krátký článek.

Při zápisu (kromě toho, že vás dámy ze studijního oddělení zavalily hromadou dokumentů, které je třeba vyplnit) jste dostali i malý barevný letáček nadepsaný Prvácké Dobronice 2017. Zatím asi nevíte, co si o tzv. seznamovacím soustředění neboli „adapťáku” máte myslet. Ale nebojte se, ať už čekáte cokoli, můžeme vám garantovat, že se vaše očekávání budeme snažit předčit!

Co se týče programu, veškeré informace najdete na našem letáčku. Kdybyste ho čistě náhodou ztratili, můžete si ho stáhnout v elektronické podobě na konci článku.

 

 

Pokud nám stále nevěříte, můžete se zeptat kohokoli, kdo Dobronice už někdy zažil. Řekne vám, že ty tři dny a tři noci si budete pamatovat hodně, hodně dlouho!

Dále jsme pro ty nedočkavější z vás, kteří jsou celí namotivovaní do vysokoškolského studia a nevadí jim strávit o prázdninách chvíli čtením o tom, co je během prváku může na fakultě potkat, aktualizovali malého Průvodce prvním ročníkem, který si můžete stáhnout a prostudovat.

 

 

A to je od nás pro tuto chvíli všechno. Budeme se na všechny těšit v Dobronicích a dobře vám radíme – užívejte si léto, buďte venku na sluníčku a sportujte!

…dokud to jde…

 

Váš Motolácký tým

Podklady: 
PřílohaVelikost
PDF icon letak_dobronice_2017_1.pdf11.9 MB
PDF icon pruvodce-prvakem-v-motole.pdf384.81 KB

Přidat komentář