Hlavní » Články » Motolský parník 2018

Motolský parník 2018

V úterý 19. 6. tradičně vyrazila ze Dvořákova nábřeží loď se svou lékařskou posádkou na čtyřhodinovou plavbu večerní Prahou. Počasí se vydařilo perfektně. Pohled z řeky na osvětlenou Prahu byl za vlahé letní noci dokonale romantický. O to více pro ty, kteří ke kochání se výhledem připojili také dobré pití a něco k snědku z grilu na zádi lodi. Všechno to dohromady spolehlivě vytvořilo vytouženou atmosféru klasického Motolského parníku.

Tahle akce je perfektní pro setkání přesně s těmi lidmi, které přes rok moc často nevidíte. S mediky z vyšších i nižších ročníků, se svými bývalými i budoucími učiteli a zkoušejícími, s těmi kamarády, kteří se prostě celý rok učí a až parník je v takovém termínu, že už třeba mají čas někam zajít. A kdo se nechtěl s ostatními těsnat na palubě, mohl zajít do klidnější společnosti v podpalubí.

K nevázané zábavě velkým dílem přispěla i živá hudba a to díky našim vždy prvotřídním Crewtones. Kdo stál blízko podia, dá mi za pravdu, že sama podlaha se chvílemi pohupovala ve stejném rytmu jako nadšení posluchači.

Hrálo se a zpívalo až do úplného konce, kdy loď bezpečně zakotvila u břehu. Menší skupinky vyrazily domů anebo ještě někam na pivo. Vždyť, když už se zábava tak příjemně rozběhne, proč si noc ještě trochu neprotáhnout. Parník tak bezpochyby naplnil očekávání všech přítomných a doufáme, že se za rok zase setkáme! :)

 

autor: Eliška Waclavová

foto: Bea Bížová