Hlavní » Články » Motolácká MEGAPARTY!

Motolácká MEGAPARTY!

Zvažování, zda-li půjde náš drobný, křehký redaktor navštívit akci o vysoké hustotě zlých hochů, zabralo nějakou chvíli. Leč nedlouho poté si kapesníčkem osušil čelo, narazil brýle a vyrazil na kýženou akci o vysoké dávce testosteronu – Motoláckou Megaparty, očekávaném dekompresním mejdlu v Radlické kultovní sportovně.

Zatímco netrpělivě poklepával botičkou, čekaje na své (pouhou náhodou) ztracené jméno na seznamu hostí, mohl pozorovat rozličné příchozí padoušského charakteru. A přehlídka to byla vskutku rozmanitá, jedni v kostýmech, druzí s maskou, někteří namalovaní, další plně v obraze… K jeho překvapení nebyli všichni záporáci humanoidního charakteru. Kupříkladu jeden z nich byl v podobě čistého textu, který však nevysvětlitelným způsobem evokoval odstíny růžové. Ti nejhledanější, či ze sféry vrcholné politiky, dorazili z bezpečnostních důvodů v doprovodu svých dvojníků. Mihl se i obávaný Condescending Online Man. Omámen se redaktor otočil k přístojícímu Punisherovi s dotazem na konkrétní osobu, pro kterou došel – byl však s rýpnutím do žeber vyzván k otevření batohu.

Po vstupu se naskytl pohled na rozjíždějící se kulturní zábavu. Za pultem pan DJ vyluzoval příjemné a rytmické melodie. Hostesky roznášely ampule omamných nápoje JAGERMEISTER. Byla taky tombola.  Oranžový státník sliboval našemu pisálkovi mnohé statky připínaje mu svůj propagační letáček na ornát. Zasněná paní opodál tvrdila průchozím, že hodně budou někde. Chaotický mikrosvět plný živé zábavy, pózování, plácání po zádech a hlasitého smíchu v hale plné zloduchů byl doslova elixírem na dobrou náladu.

 O půlnoci byli vyhlášeni nejlepší padouši a to: Hádes (Michal Vrbík)
                                                                                Donald & Hillary (Adam Láznička, Marie Slavíková)
                                                                                Maleficient (Barbora Votrubová)

Organizátor akce Štěpán Miláček se propůjčil na krátký rozhovor, leč bujaré okolní prostředí poměrně interferovalo s nahrávkou samotnou. Avšak cenné informace ohledně lidského úsilí vloženého do plánovaní slavnosti se podařilo zachránit.

Spoluorganizátorem byl odcházející předseda Motoláku Vašek Heřman.
Tombolářka Monika Neščáková.
Dvorní grafik Bao Tran Thai.
Fotografie měli na starost Jan Fluger a Kristýna Kopecká.
Na kontaktování sponzorů, propagaci a celkové spolupráci se účastnili Ondřej Hubálek, Míša Hronová, Barbora Chabová, Filip Foltys, Monika Vitteková, Bety Bížová, Zuzana Burešová, Slávka Spišáková, Cedrik Horčička, Klára Poláčková a Kristína Gabrižová.

Velký dík patří cenným partnerům Jägermeister (mj.v podobě zkonzumovaných 35l likéru), Pepino (rozdáno přes 200 ochranných prostředků), pivovar Strakonický Dudák, bazén SK Motorlet a v neposlední řadě 2LF.

Z nezúčastněného sledování průběhu party lze dojít k závěru, že přes 300 příchozích si ji náležitě užilo, snad jim tedy z večera zbylo na co vzpomínat.

Text: Vojtěch Pražák

Foto: Jan Fluger, Kristýna Kopecká