Hlavní » Články » Hokejový tým 2. LF hledá nové členy

Hokejový tým 2. LF hledá nové členy

Ve čtvrtek 8. prosince byl zahájen nábor do nově vznikajícího hokejového týmu naší fakulty, který by ještě v tomto akademickém roce mohl sehrát přátelská utkání proti týmům jiných fakult Univerzity Karlovy. Některé fakulty už své týmy mají, na některých o založení studenti právě nyní usilují.

Za týden od spuštění náboru bylo zapsáno potenciálních 23 hráčů. Někteří z nich však nemají svou výstroj a bohužel není vůbec snadné někde získat potřebné vybavení. Jejich nadšení a zájem by však mohly tým posunout vpřed. Na úvodní tréninky jsou pozváni všichni zájemci, boj o výstroj se zatím nevzdává. První trénink týmu se uskuteční po Vánocích, kdy se také stanoví současné cíle a k nim poté budeme směřovat dalšími tréninky.

Je potřeba hledat dál. Čím více hráčů bude stát na počátku samotného týmu, tím lépe pro budoucí mužstvo. A s takovým nasazením zájemců se tým bude vytvářet snadno. Stále se hledá brankář, kterého teď potřebujeme nejvíce. Případně se však nabízí ještě možnost jeho hostování z jiné fakulty, která vlastní tým nemá. Chcete-li se zapojit, neváhejte a kontaktujte nás na e-mailu kuba.mlcoch@seznam.cz!

Pokud by se vše podařilo, a i na ostatních fakultách by vznikly hokejové týmy a začala se hrát přátelská utkání, mohlo by to snad časem vést ke vzniku univerzitní ligy. Zájem o taková utkání mají i studenti, kteří by se tohoto rádi účastnili z pozice fanoušků a tím by se kolektiv na naší komorní fakultě mohl ještě více stmelit.

Za tým Motol Pelicans

Kuba Mlčoch