Hlavní » Články » Filmový klub - Fight Club

Filmový klub - Fight Club

26.10. se tradičně v Pelouchově posluchárně sešli příznivci kinematografie a společně oslavili zahájení již osmé sezóny s Filmovým klubem.

Prvním filmem letošního roku byl Fight Club režiséra Davida Finchera. V něm nás přivítal oblíbenec Brad Pitt a Edward Norton, opravdu dynamická dvojice herců, kteří občas na plátně působili jako jeden člověk. 

Těžko říct, jestli diváky přilákal kvalitní snímek, nebo fešák Pitt bez trička, ale na zahájení další sezóny Filmového klubu se úspěšně zaplnila celá Pelouchova posluchárna. Někteří opozdilci si museli najít místo i na schodech. Věříme ale, že i ti si náležitě večer užili, ať už patří mezi věrné fanoušky, kteří film viděli poněkolikáté, nebo nováčky, kteří si ho jistě v nejbližší době pustí znovu. Fight Club totiž jistě není film, který by vás nechal po jeho shlédnutí bez přemýšlení. 

Ačkoliv mnohým nechalo rozuzlení filmu rozum stát, někteří ještě dávali dostatečný pozor na tradiční kvíz po filmu. Tímto gratulujeme k výhře králi filmového klubu, kterým se tentokrát stal Haris Hadžić. 

Děkujeme všem divákům za opravdu hojnou účast a doufáme, že se ve stejném počtu sejdeme i na příštím promítání, které se uskuteční 9.listopadu opět v Pelouchově posluchárně. Na programu totiž bude dlouho očekávaný Mechanický pomeranč! 

Text: Klára Přibáňová

Foto: Barbora Vyhnánková